Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ebola-mistanke i Pentagon var falsk alarm

Etter at en kvinne kastet opp og løy om at hun nylig var i Afrika.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

USAs forsvarsdepartement Pentagon stengte av inngangen til en bygning etter at en kvinne kastet opp og sa hun nylig var i Afrika. Men mistanken om ebola viste seg å være falsk.

Det var Pentagons polititjeneste som besluttet å stenge av inngangen og den sørlige delen av den enorme parkeringsplassen etter at kvinnen sa hun følte seg syk, opplyser nyhetsbyrået AP.

Undersøkelser viste imidlertid at hun aldri har vært i Afrika, og arbeidsgiveren hennes, et lobbyfirma i Washington, sa de ikke hadde sendt henne dit og ikke hadde noen prosjekter der.

Episoden illustrerer hvilke dimensjoner frykten for ebola har tatt i USA etter at to sykepleiere ble smittet av en ebolasmittet liberisk mann som døde i Texas.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling