Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ed (40) samlet inn en million kroner for at kona skulle få oppleve jula. Nå er hun død

- Jeg er mer enn knust.

GIFTET SEG I FJOR: Ed og Nina giftet seg i november i fjor, før sykdommen ble oppdaget. Foto: Privat
GIFTET SEG I FJOR: Ed og Nina giftet seg i november i fjor, før sykdommen ble oppdaget. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Ed Cusick (40) fra Buckinghamshire i England har samlet inn 100 000 pund - over en million kroner - til sin kreftsyke kone Nina (34). Målet var at hun skulle få oppleve å feire en siste jul sammen med ham og deres snart toårige sønn.

Men nå er hun død, like før jul, skriver The Independent.

- Hun døde i armene mine mens jeg lå ved siden av henne i sykesenga. Jeg er mer enn knust, hun var min verden, skriver Ed på Facebook.

Nina ble diagnostisert med magekreft i fjor, og har vært igjennom en tøff behandling. De innsamlede pengene skulle gå til potensielt livsforlengende medisiner, og et behandlingsopphold var planlagt over nyttår.

- Vi har vært igjennom den hardeste tida man kan forestille seg, men hvert øyeblikk jeg opplevde sammen med deg, har vært den beste og mest dyrebare tida i mitt liv, skriver Ed.

Han er egentlig musiker, men har satt karrieren på vent for å være sammen med kona og sønnen.

Over 1100 personer har fulgt Ninas kamp mot kreften på Facebook, og flere hundre har uttrykt sorg og støtte til Ed, som offentliggjorde dødsfallet tirsdag.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!