Edderkopp i bilen førte til dødsulykke

Jenta hylte av skrekk mens bilen skar over i motsatt kjørefelt. Sekunder seinere ble broren hennes drept.

FRYKT: En edderkopp i bilen skal ha vært årsaken til den tragiske ulykken i Wales. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix
FRYKT: En edderkopp i bilen skal ha vært årsaken til den tragiske ulykken i Wales. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det var en helt vanlig vårdag, da Cloud Younger og hennes to barn kjørte mot skolen i Olmarch i Wales i mai i fjor. Ingen av dem visste hvor fatalt turen skulle ende kort tid seinere.

Denne uka møtte Younger i retten. Der fortalte hun historien om kjøreturen som forvandlet seg til et mareritt - og hvordan det kostet hennes 11 år gamle sønn livet.

Hylte av skrekk

Familien var ute på motorveien med 100-sone, da ulykken skjedde. Ifølge Younger mistet hun kontrollen over bilen, da en edderkopp plutselig landet på hennes venstre hånd. Hennes åtte år gamle datter satt i framsetet, og skal ha begynt å hyle hysterisk da hun oppdaget edderkoppen.

Kvinnen skal ha forsøkt å få dattera til å roe seg ned. Samtidig begynte bilen å skjære over i feil kjørefelt. Ifølge BBC finnes det ingen bevis som viser hvor fort bilen faktisk kjørte på dette tidspunktet.

Da politiet konfronterte Younger med hvorfor hun ikke hadde stoppet, skal hun ifølge New York Post ha svart «ingen kommentar».

I retten kunne kvinnen heller ikke bidra til en bedre forståelse av hva som faktisk skjedde på bilturen som endte med hennes sønns død.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer