Eddie Murphy i sex-skandale

NEW YORK (Dagbladet): - Jeg skulle bare kjøre henne hjem, sa superstjernen Eddie Murphy (37) da han natt til fredag ble stoppet av politiet i Los Angeles med den 20-årige transvestitten Atisone Seiuli i bilen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Seiuli var ettersøkt og ble satt inn til soning i 90 dager for brudd på prøveløslatelse. Murphy, som hadde fødselsdag i går, fikk gå fordi politiet «ikke kunne se at det hadde foregått lovbrudd».

Eddie Murphy, som er gift med modellen Nicole Mitchell (29) og har tre barn, slapp dermed unna med forskrekkelsen. Hans skuespillerkollega Hugh Grant måtte betale 12000 kroner i bot da han ble tatt på fersken med den prostituerte Divine Brown i det samme området i 1995.

Politifolkene som stanset Murphy, var ute på spaning i det homofile prostitusjonsdistriktet på Santa Monica Boulevard i Los Angeles. De fulgte etter Murphys Land Cruiser i tre kilometer før de stoppet dem på grunn av mistanke om prostitusjon.

Gråt

Murphys talsmann Paul Block sier at den prostituerte Atisone Seiuli gråt og var lei seg da Murphy så ham/henne.

- Hun spurte om å få sitte på, og det lot Eddie henne få lov til, slik han også tidligere har hjulpet folk. Det skjedde absolutt ingenting, men Eddie sier at han aldri kommer til å gjøre noe slikt igjen, sier Paul Block.

Klokka var kvart på fem om morgenen da Murphy ble observert av prostitusjonsspanerne. Talsmann Block sier at skuespilleren var blitt «rastløs» og hadde «kjørt ut for å kjøpe seg en avis».

Ulike versjoner

På veien hjem stanset Murphy for rødt lys og så en vakker hawaiisk utseende kvinne nærme seg bilen hans.

Personen gjenkjente skuespilleren og sa «du er Eddie Murphy». Paul Block sier at Murphy svarte at «du skulle ikke være ute så seint».

Men denne versjonen stemmer ikke med politiets inntrykk av det som skjedde. De så en kjent prostituert gli inn i bilen til Murphy. I går ble en åpenbart pinlig berørt Eddie Murphy intervjuet på amerikansk TV der han forklarte at han var blitt kontaktet av «henne», som «så ut til å være dårlig», og at han derfor hadde «tilbudt seg å kjøre henne hjem».

Murphy, som også har to barn fra før han giftet seg med Nicole Mitchell i 1993, forsikrer at han «ikke er homofil» og heller ikke «gambler med helsa».

SKANDALE: Eddie Murphy ble stoppet av politiet i Los Angeles fordi han hadde en transseksuell prostituert i bilen.