Edward (32) døde etter å ha spist flere titalls kakerlakker

Deltok i konkurranse om å vinne pytonslange.

DØDE ETTER KAKERLAKK-SPISING: Edward Archbold (32) deltok i en konkurranse om å vinne en pytonslange, men døde etter å ha spist flere titalls kakerlakker, mark og insekter. Illustrasjonsfoto: Colourbox
DØDE ETTER KAKERLAKK-SPISING: Edward Archbold (32) deltok i en konkurranse om å vinne en pytonslange, men døde etter å ha spist flere titalls kakerlakker, mark og insekter. Illustrasjonsfoto: Colourbox Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Edward Archbold (32) spiste flere titalls kakerlakker og mark i håp om å vinne en pytonslange, da han døde i en reptilbutikk i Florida. 

Deltakerne i konkurransen, som kalles «Midnight Madness», skulle ifølge CCN spise så mange insekter de klarte, for å vinne slangen - verdt 850 dollar, rundt 5 000 kroner.

Archbold vant konkurransen, men kollapset og døde bare minutter senere, utenfor reptilbutikken der konkurransen fant sted fredag.

- Vi er veldig lei oss. Det var et sjokk. Eddie var en veldig bra fyr. Vi møttes for første gang den kvelden, men alle som jobber her var veldig glad i ham, sier butikkeieren, Ben Siegel, til WPLG.    - Akseptert over hele verden Han forteller at Archbold, frem til han kastet opp som følge av spisingen, skal ha vært kveldens midtpunkt.

- Han gjorde kvelden vår morsom, sier Siegel.

Deltakerne skal ha signert dokumenter som sa de spiste insektene på eget ansvar.

- Å spise insekter er akseptert over hele verden, og insektene som ble presentert ved konkurransen var alle avlet trygt, innenlands - i et kontrollert miljø som mat for reptiler, sier butikkens rettslige representant, Luke Lirot.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer