Effektene av E-vitamin

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Forskningsstudier og undersøkelser har blant annet vist disse effektene av vitamin E: Styrker immunforsvaret hos eldre. Gunstig for å forebygge hjerte- og karsykdommer. I mat kan vitaminet beskytte voksne mot astma.Blir brukt mot Parkinsons sykdom.Kan bremse Alzheimers sykdom.Forsinker aldringsprosessen.Tilskudd av E-vitamin kan være nyttig hos kvinner i overgangsalderen og ved PMS. E-vitamin finnes i kornprodukter, hvetekornolje, matoljer, margarin, tran, fet fisk, avocado, egg og alle slags nøtter som peanøtter, valnøtter, mandler, paranøtter. Som kosttilskudd er E-vitaminpreparatene framstilt både syntetisk og naturlig. Ernæringseksperten Dagbladet har kontaktet, anbefaler definitivt de naturlige fordi de er mer effektive.Siste året er E-vitaminpreparater som legemidler solgt for 20 millioner kroner. Salget første kvartal i år økte med hele 40 prosent i forhold til samme periode i fjor.