Eggformet eksosrype

FLOGNED VED ÅMOTFORS: - Her inne har jeg TV med parabol, stereoanlegg, og rikelig med plass til både meg og dama, sier Rolf Stolp.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Han eier Skandinavias eneste campingvogn av sitt slag, et 2,5 meter lang eggformet krypinn som skaper det reineste trafikkaos på veien.

- Folk glor seg skakke når jeg kjører forbi. Da jeg sto parkert på Karl Johan tidligere i år, skapte utstyret mitt så store trafikkproblemer at jeg måtte dra vekk for å roe ned situasjonen, forteller den stolte eieren til Dagbladet.

To TV-er

Rolf fikk for 16 år siden nok av byens mas og jag, og kjøpte en gammel herregård utenfor Charlottenberg i Sverige. Det var her han kom over annonsen som fikk det til å brenne i lommeboka: En gullfarget campingvogn i miniatyr, spesialbygd for motorsykler.

- Jeg skjønte med en gang at denne måtte jeg ha.

Vogna trekkes av en ombygd Honda Goldwing med et mer amerikansk preg enn Elvis kunne drømt om. I tillegg har han en sidevogn med en mini-TV for passasjerer som har sett seg lei på landeveien.

Flere vogner

Totalt har hele kjøretøyet 120 lyspærer, forkrommede dipedutter på alle bauger og kanter, en ørn med lysende øyne på forskjermen og en parabolantenne for å slå i hjel tida på regnfulle campingkvelder.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer