Egil (76) ringte politiet før han ble slått ihjel

Ville trolig hjelpe 15-åringen som like etter skal ha blitt drapsmann.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): 15-åringen som er siktet for legemsbeskadligelse med døden til følge etter hendelsen på Greåker ble i dag begjært varetektsfengslet i 14 dager.

Da den påståtte gjerningsmannen ankom retten i 12.30-tida i dag hadde han et tydelig sår under venstre øye. Han hadde hetten på genseren sin trukket over hodet, og så bort fra presse og publikum i et kort minut før retten besluttet å la resten av rettsmøtet gå for lukked dører.

Offeret ringte 112

Politiet uttaler i dag til Sarpsborg Arbeiderblad at avdøde Egil Silverheim Hansen (76) i går morges så 15-åringen ligge ved veien i Greåker. Da dro han hjem og ringte politiet med sin bekymring for gutten, før han returnerte til stedet der han hadde sett 15-åringen.

Det skal ha blitt sendt en politipatrulje da 76-åringen slo alarm, men Silverheim Hansen, som bodde bare rundt 200 meter fra åstedet, ankom før politiet.

Først da oppsto situasjonen som førte til at 76-åringen skal ha blitt påført dødelige skader av den berusede ungdommen.

- Politiet har registrert at det kom inn en telefon tidlig søndag morgen fra den personen som senere viste seg å være offeret i saken, forteller politiadvokat Dag Fredrik Reymert ved Østfold politidistrikt til sa.no.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer