GÅR AV:  Egypts finansminister mener situasjonen i landet krever en ny og annerledes måte å tenke på. Foto:  REUTERS/Jumana El Heloueh/Scanpix
GÅR AV: Egypts finansminister mener situasjonen i landet krever en ny og annerledes måte å tenke på. Foto: REUTERS/Jumana El Heloueh/ScanpixVis mer

Egypts finansminister går av i protest

Reagerer på regjeringens håndtering av de blodige sammenstøtene søndag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Egypts finansminister Hazem el-Beblawi går av i protest mot regjeringens håndtering av sammenstøtene mellom kristne demonstranter og sikkerhetsstyrker søndag, ifølge regjeringskilder.

- Selv om ikke regjeringen er direkte ansvarlig, er det de som sitter med ansvaret når alt kommer til alt. Omstendighetene er for øyeblikket veldig vanskelige og krever en ny og annerledes måte å tenke og arbeide på, sier Beblawi ifølge nyhetsbyrået MENA.

Søndag ble minst 25 mennesker drept i Kairo da sikkerhetsstyrker gikk til angrep på kristne som var samlet for å demonstrere mot brenningen av en kirke.

Beblawi ble utnevnt til stillingen som finansminister i juli etter masseprotester mot den forrige ministeren, Samir Radwan.

(NTB)