Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Egypts hær avviser at Sisi er presidentkandidat

Benekter kuwait-rykter.

RYKTEFLOM:  Egypts feltsmarskalk, Abdel Fattah al-Sisi (midten), ble lansert som mulig presidentkandidat av kuwaitisk avis. Men hæren sa seinere at den kuwaitiske avisa har feiltolket uttalelser fra al-Sisi. Foto: Mohamed el-Shahed/AFP/Scanpix
RYKTEFLOM: Egypts feltsmarskalk, Abdel Fattah al-Sisi (midten), ble lansert som mulig presidentkandidat av kuwaitisk avis. Men hæren sa seinere at den kuwaitiske avisa har feiltolket uttalelser fra al-Sisi. Foto: Mohamed el-Shahed/AFP/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Militæret i Egypt avviser opplysningen om at hærsjef Abdul Fattah al-Sisi stiller som presidentkandidat, slik en kuwaitisk avis har meldt, ifølge BBC.

Talsmannen Ahmed Ali sier at informasjonen i den kuwaitiske avisa ikke var korrekt, og at al-Sisi var feiltolket. Avisa siterte al-Sisi på at han «ikke kunne si nei til kravet» fra folket om at han må stille som presidentkandidat.

Ifølge den nye egyptiske grunnloven, skal det være valg i Egypt innen midten av mai måned.

BBC melder at feltmarskalken har gode sjanser til å vinne: Han er populær og mangler rivaler.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!