Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Egypts statsminister til sykehus

Angivelig som følge av et plutselig blodtrykksfall.

UTSLITT: En talsmann for regjeringen opplyser til det egyptiske nyhetsbyrået MENA at Egypts statsminister Essam Sharaf gjennomgikk medisinske tester etter å ha forlatt kontoret mandag, «utslitt etter en slitsom dag». Foto: Scanpix
UTSLITT: En talsmann for regjeringen opplyser til det egyptiske nyhetsbyrået MENA at Egypts statsminister Essam Sharaf gjennomgikk medisinske tester etter å ha forlatt kontoret mandag, «utslitt etter en slitsom dag». Foto: Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sikkerhetskilder bekrefter at Egypts hardt pressede statsminister Essam Sharaf ble kjørt til Dar al-Fouad-sykehuset i Kairo og at tilstanden hans natt til tirsdag var stabil.

En talsmann for regjeringen opplyser til det egyptiske nyhetsbyrået MENA at Sharaf gjennomgikk medisinske tester etter å ha forlatt kontoret mandag, «utslitt etter en slitsom dag».

Essam Sharaf leder overgangsregjeringen som har styrt Egypt siden massedemonstrasjoner tvang president Hosni Mubaraks til å gå av i februar.

Demokratiforkjempere har den siste tiden strømmet ut i gatene igjen med krav om fortgang i reformprosessen, og statsminister Sharaf har lovet å ommøblere regjeringen i et forsøk på å dempe misnøyen.

(NTB)