UTSLITT: En talsmann for regjeringen opplyser til det egyptiske nyhetsbyrået MENA at Egypts statsminister Essam Sharaf gjennomgikk medisinske tester etter å ha forlatt kontoret mandag, «utslitt etter en slitsom dag». Foto: Scanpix
UTSLITT: En talsmann for regjeringen opplyser til det egyptiske nyhetsbyrået MENA at Egypts statsminister Essam Sharaf gjennomgikk medisinske tester etter å ha forlatt kontoret mandag, «utslitt etter en slitsom dag». Foto: ScanpixVis mer

Egypts statsminister til sykehus

Angivelig som følge av et plutselig blodtrykksfall.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sikkerhetskilder bekrefter at Egypts hardt pressede statsminister Essam Sharaf ble kjørt til Dar al-Fouad-sykehuset i Kairo og at tilstanden hans natt til tirsdag var stabil.

En talsmann for regjeringen opplyser til det egyptiske nyhetsbyrået MENA at Sharaf gjennomgikk medisinske tester etter å ha forlatt kontoret mandag, «utslitt etter en slitsom dag».

Essam Sharaf leder overgangsregjeringen som har styrt Egypt siden massedemonstrasjoner tvang president Hosni Mubaraks til å gå av i februar.

Demokratiforkjempere har den siste tiden strømmet ut i gatene igjen med krav om fortgang i reformprosessen, og statsminister Sharaf har lovet å ommøblere regjeringen i et forsøk på å dempe misnøyen.

(NTB)