Ei fem år gammel jente som gikk alene langs veien ledet politiet til det grufulle funnet

- Mamma sover. Mamma er syk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En 36 år gammel kvinne ble onsdag funnet død på soverommet i sitt hjem i byen Grafton i delstaten Massachusets. På kjøkkenet ble hennes 42 år gamle ektemann funnet. Det skriver Boston Globe.

Han lå hardt skadd på gulvet med en kniv i nakken, men i live. Natt til torsdag norsk tid var det ingen flere oppdateringer på ektemannens helsetilstand.

Bakgrunnen for at politiet tok seg inn i familiens hjem, var at den fem år gamle datteren ble observert gatelangs, kun ikledd pysjamas klokka 6 om morgenen.

Da politiet snakket med den lille jenta, sa hun til dem at hun var på vei til barnehagen «Mamma er syk. Mamma sover».

Jenta ble fraktet til det lokale sykehuset for observasjon, og tas nå hånd om av barnevernet.

Statsadvokat Joseph Early ville onsdag ikke kommentere hva som var dødsårsaken, men at det er forventet at den 42 år gamle ektemannen blir siktet for drap.

En av familiens naboer kunne fortelle til CBS at paret akkurat hadde flyttet inn i nabolaget.

- De var stille, og holdt seg stort sett for seg selv. De sa aldri hei. De er nye naboer, og man vet aldri helt, sier mannen, som ikke vil bli identifisert.

Early kunne også forsikre lokalsamfunnet om at det ikke er noen fare for liknende handlinger, og at udåden ikke var tilfeldig. Han la også til at det er uklart hva den fem år gamle jenta hadde vært vitne til.

- Dette har vært en tøff og vanskelig dag for alle som har vært involvert. Det er en hjerteknusende situasjon, sier Early ifølge Boston.com.