Sylvi Listhaug mot Mani Hussaini:

«Ei kule til denne idioten. Jeg betaler». AUF-lederen drapstrues etter Listhaug-utspill

AUF-leder Mani Hussaini sier det har skjedd en stor økning i antall drapstrusler mot ham etter Sylvi Listhaug (Frp)-utspill.

DRAPSTRUSLER: AUF-leder Mani Hussaini sier det har skjedd en stor økning i antall drapstrusler og hets han mottar etter Sylvi Listhaug hevdet at AUF-lederen hadde sagt at Frp jubler når barn drukner i middelhavet. Foto: Skjermdump
DRAPSTRUSLER: AUF-leder Mani Hussaini sier det har skjedd en stor økning i antall drapstrusler og hets han mottar etter Sylvi Listhaug hevdet at AUF-lederen hadde sagt at Frp jubler når barn drukner i middelhavet. Foto: Skjermdump Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): «Ei kule til denne idioten. Jeg betaler», er én av flere trusler direkte mot AUF-leder Mani Hussaini, på Facebook.

Hussaini forteller at det har skjedd en stor økning i antall drapstrusler og hets rettet mot ham etter Sylvi Listhaug (Frp) i forrige uke sa at Hussaini under en skoledebatt skal ha sagt «Frp jubler når barn drukner i middelhavet». Hun skrev det også på Facebook.

Nå skal politiet ha gått inn og gitt en klar oppfordring til Hussaini om å trappe ned på valgkampaktiviteten, grunnet fare for sikkerheten hans.

- Etter at Listhaug la ut posten på Facebook, har det vært strøm av hatefulle meldinger og trusler, skriver Hussaini i en e-post til Dagbladet.

Beskyldningene om løgner flagrer mellom AUF-lederen og innvandringsministeren i valgkampinnspurten. Onsdag slo Hussaini tilbake på Listhaugs utspill og sa til NTB at dette var «grov løgn» og avviser blankt å ha sagt noe slikt.

- Jeg satt og så på debatten og skvatt opp av sofaen. Man føler seg maktesløs når en statsråd står på TV og kommer med en grov løgn om meg, uten noen form for bevis. Seinere la hun det samme ut på Facebook, som førte til en strøm av hatmeldinger og trusler, sier AUF-lederen til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer