Eiendomskonge og kona døde i flykrasjen

Kontakten med småflyet ble brutt, så styrtet det i havet utenfor Jamaica.

IVRIG PILOT: Larry Glazer var en ivrig pilot og leder i foreningen for eiere og piloter av Socata TBM-700. Foto: ARPINGSTONE / WIKIMEDIA COMMONS, BUCKINGHAM PROPERTIES
IVRIG PILOT: Larry Glazer var en ivrig pilot og leder i foreningen for eiere og piloter av Socata TBM-700. Foto: ARPINGSTONE / WIKIMEDIA COMMONS, BUCKINGHAM PROPERTIES Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den amerikanske eiendomskongen Larry Glazer og kona Jane Glazer var de eneste om bord i småflyet som i kveld styrtet i Karibiahavet utenfor Jamaica. Det opplyser ekteparets sønn Ken Glazer til TV-kanalen CNBC, et underbruk av NBC News.

Ekteparet antas nå omkommet.

Meldte om problem Flyet tok av i 16-tida norsk tid, fra Glazer-ekteparets hjemby Rochester i New York, med kurs for Naples i Florida. Larry Glazer meldte imidlertid ifra om et problem om bord i 28 000 fots (8530 meters) høyde. Siden ble det stille.

To F-15 kampfly ble så sendt på vingene, og sirklet rundt det enmotors Socata TBM-700-flyet. Tilbakemeldingene gikk på at piloten syntes å ligge bevisstløs over kontrollpanelet.

Småflyet fortsatte førerløst forbi Florida og inn i Karibiahavet. Da det kom over Cuba, avbrøt F-15-flyene forfølgelsen, men tok det igjen da det forlot kubansk luftrom på sørsida av øya. Så styrtet det i havet utenfor Jamaica like før klokka 21 norsk tid.

Hylles Larry Glazer var en kjent figur i Rochester, og eide mange av byens profilerte bygninger. Selskapet hans, Buckingham Properties, ble grunnlagt i 1970 og sto for store utviklingsprosjekter i området. Glazer var en ivrig pilot og leder av foreningen for TBM-flypiloter og -eiere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer