Eier av bilen: Cyaniden sto ulåst

Politiet opplyser at de har fått flere tips i saken i løpet av dagen.

STJÅLET: Denne varebilen ble onsdag kveld stjålet fra Lørenskog stasjon. Foto: Privat
STJÅLET: Denne varebilen ble onsdag kveld stjålet fra Lørenskog stasjon. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Har du tips i saken? Ring 2400 0000 eller send e-post til 2400@db.no.

Lørdag ettermiddag opplyser Øst politidistrikt i en pressemelding at en varebil som inneholdte en plastbeholder med det svært giftige stoffet cyanid har blitt stjålet fra Lørenskog stasjon onsdag kveld.

Politiet bekrefter at lasten som ble stjålet inneholdt medikamenter som skulle fraktes til sykehus i Norge, og har nå valgt å gå ut med en etterlysning av bilen.

Varebilen politiet jakter er en Mercedes Sprinter 2018-modell med registreringsnummer CV 88344. De ber folk varsle politiets nødnummer 112 umiddelbart om de observerer bilen.

Ulåst beholder

Eier av bilen forteller Dagbladet at beholderen med cyanid ikke var sikret med en separat lås, og at den rutinemessig var pakket inn og plassert på en plastpall.

Bileieren opplyser at budfirmaet hans hadde fått oppdraget fra et norsk fraktselskap, og at lasten ble hentet i Göteborg. Typisk for slike oppdrag er at de frakter en pall full av medisiner og medikamenter, ifølge eieren.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.