Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Eirik har vært opptatt av å beskytte de som smuglet for å skaffe seg informasjon

Eirik Jensens ekskone i et intervju med VG. Polititoppen nekter all straffskyld.

PÅSTANDER FRA EKSKONA: Eirik Jensens (56) ekskone Cecilie Blegeberg (57) sier i et intervju med VG i dag at hun reagerte på kontakten han hadde med den hasj-siktede investoren (47). Foto: Øistein Norum Monsen / DAGBLADET
PÅSTANDER FRA EKSKONA: Eirik Jensens (56) ekskone Cecilie Blegeberg (57) sier i et intervju med VG i dag at hun reagerte på kontakten han hadde med den hasj-siktede investoren (47). Foto: Øistein Norum Monsen / DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Eirik Jensens (56) ekskone Cecilie Blegeberg (57) sier i et intervju med VG i dag at hun reagerte på kontakten han hadde med den hasj-siktede investoren (47).

Jensen er siktet for grov korrupsjon, men nekter all straffskyld.

- Advarte investoren Ifølge ekskona advarte Jensen 47-åringen mot spaning og liknende.

- Han tipset og hjalp ham. Han advarte mot spaning og annen informasjon han hadde fått av sine kolleger, sier hun.

Blegeberg forteller også at eksmannen beskyttet narkosmuglere for å få informasjon.

- Eirik har aldri vært interessert i å smugle narkotika, men han har vært opptatt av å beskytte de som smuglet for å skaffe seg informasjon, sier Blegeberg til VG.

Kona sier at hun lar seg intervjue av VG fordi at sannheten vil fram, og avviser at hun ønsker å ramme ham. Hun er også opptatt av å få si at eksmannen var dyktig i jobben sin.

- Uhyrlige beskyldninger Den høyt respekterte politioverbetjenten sitter varetektsfengslet i isolasjon, siktet for grov korrupsjon. Folk i og utenfor politiet er lamslått av siktelsen, og Jensen selv nekter for å ha gjort noe galt.

Hans forsvarer Jens-Ove Hagen reagerer sterkt på beskyldningene fra de Vibe.

- Det er helt uhyrlige beskyldninger som nå florerer i media. Den eneste som ikke vet noe om disse anklagene, er han som sitter i varetekt. Han sitter bare i et vakuum og ber om å bli avhørt så raskt som mulig for å kunne imøtegå alt dette, sier Hagen til Dagbladet.

- Jeg vet ikke hva de Vibe ønsker å oppnå ved stykkevis og delt å presentere hva klienten hans har sagt i avhør. Jeg ønsker for øvrig ikke å inngå i noen offentlig polemikk med ham.

Hele Norges coronakart