Eirik Jensen: - Det er bare meg han vil ramme

Eirik Jensen tror det ligger et hevnmotiv bak Gjermund Cappelens innrømmelse av innførsel av 25 tonn hasj til Norge. Rettssaken starter om to uker.

LEI: Eirik Jensen vil ikke kommentere forholdene Gjermund Cappelen er tiltalt for, men skriver i en e-post til Dagbladet: - Jeg blir uansett lei meg på grunn av dette, da jeg vet hvor mye energi som er brukt for å holde denne personen vekk fra kriminalitet, trusler og tungt narkotikamisbruk. Foto: LARS EIVIND BONES
LEI: Eirik Jensen vil ikke kommentere forholdene Gjermund Cappelen er tiltalt for, men skriver i en e-post til Dagbladet: - Jeg blir uansett lei meg på grunn av dette, da jeg vet hvor mye energi som er brukt for å holde denne personen vekk fra kriminalitet, trusler og tungt narkotikamisbruk. Foto: LARS EIVIND BONESVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I går ble Cappelen varetektsfengslet på nytt for siste gang før rettssaken mot ham og sju andre menn starter i Asker og Bærum tingrett mandag 14. september.

Cappelen har erkjent straffskyld for de 1,4 tonnene hasj som tiltalen omfatter. Samtidig har han også erkjent innførsel av 25 tonn hasj fra 1993 til 2013 i saken hvor han er siktet sammen med den tidligere politilederen Eirik Jensen.

Spesialenheten

Forholdene Jensen er siktet for vil ikke være en del av saken mot Cappelen i Asker og Bærum tingrett. Men etterforskningsleder Liv Øyen sier det er aktuelt at Spesialenhetens etterforskere vil følge med på saken.

- Det er ikke unaturlig at vi vil følge deler av rettssaken, uten at vi har tatt endelig stilling til det, sier Øyen.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

4 MÅNEDER*

KUN I MAI 75% rabatt

100 kr

(0,83 kr per dag)

KJØP 4 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

4 MÅNEDER* 100 kr per 4 måneder. 0,83 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (99kr/måned) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE

Prøveperiode*

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE 1 kr per uke. 0,14 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

MÅNED 99 kr per måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris.
  • *Fornyes til normalpris etter tilbudsperioden (99kr/måned) (55kr/uke).
  • Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.