Eirik Jensen: - Prøver å holde tankene unna om mange år i fengsel

Han ser fram til å gi sin versjon av de alvorlige anklagene fra hasjbaron Gjermund Cappelen.

SPARER INGEN: Eirik Jensen varsler at han ikke vil spare noen i løpet av rettssaken. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
SPARER INGEN: Eirik Jensen varsler at han ikke vil spare noen i løpet av rettssaken. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Eirik Jensen (59) har benyttet de siste ukene til å lese saksdokumenter og forberede seg grundig sammen med sine advokater. Beskyldningene om korrupsjon og hasjsmugling har tæret på spaneren og lederen med 36 års fartstid i politiet - men han sier til Dagbladet at han føler seg ved godt mot.

- Jeg ser fram til å forklare meg om alle disse anklagene i retten. Det blir godt å komme i gang med saken, selv om jeg må innrømme at jeg gruer meg til å være i medienes søkelys i et halvt år, sier Eirik Jensen til Dagbladet.I dag starter maratonrettssaken mot den tidligere politimannen Eirik Jensen og narkobaronen Gjermund Cappelen. Jensen nekter straffskyld og de to har vidt forskjellige syn på hvorvidt politimannen tjente millioner på å legge til rette for Cappelens enorme hasjsmugling til Norge.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer