Eklund kartla norske kvinner

Politiet fant serviett med adresser og telefonnummer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Svensk politi fant kontaktinformasjon til to norske kvinner og kart over Norge blant drapstiltalte Anders Eklunds eiendeler.

Da svensk politi ransaket Eklunds bolig i Torsåker i april, ble det gjort beslag som knytter den drapstiltalte tettere til Norge enn det som tidligere er kjent, skriver VG.

I en koffert fant politiet en serviett med telefon og adresse til to norske kvinner. Politiet fant også tre kart over Norge og en rosa lommebok med norske mynter.

Svensk politi har vært i kontakt med norsk politi i forbindelse med funnene i Eklunds bolig.

- Det har vært kontakt med norsk politi på bakgrunn av slike funn, men det for tidlig å si noe om hva dette betyr, sier politiinspektør Mats Nygårds ved Dalarna politistasjon til avisa.

Rettssaken mot Eklund, som er tiltalt for å ha drept og voldtatt 10 år gamle Engla Höglund og Pernilla Hellgren, startet mandag.

(NTB)

KARTLA: Anders Eklund tilsto i går å ha voldtatt 31 år gamle Pernilla Hellgren. Nå mistenkes han for å ha kartlagt norske kvinner. Foto: Christian Örnberg, Expressen
KARTLA: Anders Eklund tilsto i går å ha voldtatt 31 år gamle Pernilla Hellgren. Nå mistenkes han for å ha kartlagt norske kvinner. Foto: Christian Örnberg, Expressen Vis mer
Eklund kartla norske kvinner