Eks-kjæreste hengte opp nakenbilder på skolen

Skulle hevne seg. Men nå er de sammen igjen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En avgangsstudent på Brandywine Heighs high school i Pennsylvania i USA ble denne uka utsatt for en heller pinlig hevnaksjon.

Torsdag ble det hengt opp mer enn 300 nakenbilder av en avgangselev. De hang overalt på skolen - oppslagstavlene, i gangene, på parkeringsplassen, og på toalettene, melder NBC10

Bildet viser eleven, en gutt, med bare et håndklede om halsen og et smil om munnen. Bak det avslørende stuntet står guttens kjæreste - angivelig for å hevne seg over ting han sa om henne da det ble slutt mellom dem.

- Jeg ble sjokkert og ganske sint, sier offeret til NBC10.

- Når hun er sint på meg, gjør hun alt for å bevise hva hun mener, sier han.

Kjæresten, som går på en annen skole, ga bildene til en venninne som går på samme skole som gutten, for at hun skulle sørge for distribusjonen.

- Det er en spøk, men en dårlig spøk. Det er pinlig både for gutten, hans familie, og skolen, sier undervisningsinspektør John Curtin.

Ironisk nok de to fortsatt kjærester. Bruddet hun hevnet skjedde nemlig tidligere, og da den sendrektige hevnen ble satt ut i livet torsdag, var de sammen igjen.

- Hun beklager veldig, og vi er fortsatt sammen. Jeg håper politiet som nå etterforsker saken, henlegger det hele som en ufarlig spøk, sier gutten.

Skolen har nemlig overlatt saken til politiet, som kan komme til å sikte både kjæresten og jenta som hang opp alle bildene for sjikane og usømmelig oppførsel.