Eks-mannen pågrepet

En 27-år gammel kvinne ble stukket ned i Kristiansand i dag morges. Hun døde senere av skadene. Nå er eks-mannen arrestert for drapet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Knivstikkingen skjedde i sentrum av Kristiansand litt før klokka åtte. Kvinnen ble sendt rett til Vest-Agder Sentralsykehus, men døde av skadene.

Politiet jaktet på kvinnens ektemann. Mannen, som opprinnelig kommer fra Tyrkia, har jobbet i et rengjøringsbyrå i Kristiansand. I fjor sommer flyttet han på hybelhus etter at ekteskapet tok slutt.

Hadde besøksforbud

Den drepte kvinnen har tidligere anmeldt ektemannen for mishandling og vold. I fjor fikk mannen besøksforbud i seks måneder. Dette overholdt han, og besøksforbudet ble ikke forlenget. Men nylig anmeldte den 27 år gamle kvinnen eksmannen sin nok en gang.

Politiet skal ha prøvd å få kontakt med mannen for å innkalle ham til avhør, men uten å lykkes. I dag morges kom han kjørende da eks-kona hadde levert deres felles barn i barnehagen. Deretter drepte han henne.

En hyggelig leieboer

- Han virket veldig ordentlig, veldig rolig. Han oppførte seg eksemplarisk, jeg har ikke noe galt å si om ham, sier en tidligere hybelutleier til Dagbladet.no.

Den ettersøkte 42-åringen hadde av og til besøk av sin tidligere kone og deres felles barn.

- De var kjekke folk, begge to, sier utleieren.