Eks-narkomane Aleksander (29) kunne endelig møte på jobb etter ni år uten: - Det føles veldig deilig

Aleksander Vattøy Dyrhol synes imidlertid det er urettferdig at han måtte bruke «siste utvei» om å få seg jobb, nemlig Facebook.

ENDELIG ARBEIDSTAKER: Aleksander Vattøy Dyrhol var glad, men samtidig nervøs første dag på jobb. - Det føles veldig deilig å starte å jobbe, sier 29-åringen. Foto: Endre Vellene / Dagbladet
ENDELIG ARBEIDSTAKER: Aleksander Vattøy Dyrhol var glad, men samtidig nervøs første dag på jobb. - Det føles veldig deilig å starte å jobbe, sier 29-åringen. Foto: Endre Vellene / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

HOLMESTRAND (Dagbladet): I dag hadde Aleksander Vattøy Dyrhol sin første arbeidsdag. Det var til stor glede for 29-åringen fra Larvik.

- Det føles veldig deilig å ha en jobb igjen. Jeg er utrolig glad, sier han fornøyd når Dagbladet treffer ham på en byggeplass i Holmestrand i Vestfold.

Stålrammene fra stillasene slås mot hverandre og borringen i betongen overdøver trafikkstøyen i vestfoldbyen. At Aleksander skulle stå her i dag hadde han aldri drømt om da han mandag forrige uke la ut en «jobbannonse» på Facebook der han søkte etter en fast jobb.

Innlegget hans ble delt over 23 000 ganger. Lørdag, bare fem dager etter at han la ut annonsen, kunne han fortelle at han hadde fått drømmejobben.

Nervøs nyansatt

- Det er helt utrolig at jeg kan stå her i dag. Jeg skal innrømme at jeg sov veldig dårlig i natt. Jeg var temmelig nervøs, men det var lett å stå opp. Jeg visste jo at det var noe jeg gledet meg til, sier Dyrhol fornøyd.

Klokka 07 i dag møtte han på kontoret til hans nye arbeidsgiver Nord Industri Service AS i Porsgrunn. Videre dro han til Drammen for å hente stillasmaterialer og deretter sørover igjen mot Holmestrand for å sette opp stillaset til byggeprosjektet som skal bli byens nye bibliotek.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer