DØMT: Den tidligere politimannen Detlev Guenzel er dømt for drap på en person han traff på en nettside for personer med kanibal-fantasier. Foto: AFP PHOTO / ROBERT MICHAEL
DØMT: Den tidligere politimannen Detlev Guenzel er dømt for drap på en person han traff på en nettside for personer med kanibal-fantasier. Foto: AFP PHOTO / ROBERT MICHAELVis mer

Eks-politimann dømt til åtte års fengsel for bestialsk drap

Møtte offeret sitt på kannibal-nettside.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En tidligere tysk politimann er dømt til åtte og et halvt års fengsel for å ha drept og kuttet opp en mann han møtte på en nettside for personer med kanibalfetisj, melder Sky News.

Ifølge nyhetsnettstedet var kannibalsidens motto «#1 for eksotisk mat», og den hadde over 3000 medlemmer.

Begravd i hagen Detlev Guenzel (57), en tidligere rettsmedisinsk håndskriftekspert, begravde så Wojciech Stempniewicz (59) i hagen til vertshuset sitt.

Drapet fant sted i tyske Hartmannsdorf-Reichenau, nær grensen til Tsjekkia i 2013.

Det finnes ingen beviser for at Guenzel utøvet kanibalisme etter å ha kuttet opp offeret sitt. Obduksjonen konstaterte at dødsårsaken var kveling.

E-postutveksling Mennenes e-postutveksling på den uhyggelige nettsiden hadde tittelen «Schlachtfest», som er tysk for en fest som holdes etter å ha slaktet en gris.

- Han drepte og lemlestet ham for å få seksuell stimulig, sa aktor Andreas Feron under rettssaken.

Forsvaret mente derimot at avdøde selv forårsaket sin død i Guenzels S&M-studio.

Dommer Birgit Wiegand fant den tidligere mannen skyldig i drap og likskjending.