Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Eks-torpedo innlagt på sykehus på Kypros

Har gått tom for medisiner.

PÅ KYPROS: Espen Lee er en av tre norske menn som i går ble formelt varetektsfengslet igjen av retten i Nicosia. Foto: IAKOVOS HATZISTAVROU / AFP / NTB scanpix
PÅ KYPROS: Espen Lee er en av tre norske menn som i går ble formelt varetektsfengslet igjen av retten i Nicosia. Foto: IAKOVOS HATZISTAVROU / AFP / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Eks-torpedo Espen Lee ble tidligere denne uka fengslet av kypriotisk politi, mistenkt for å ha ankommet øya sammen med to andre nordmenn for å kidnappe en tre år gammel jente.

Nå er Lee være lagt inn på sykehus. Det skriver TV2, som har snakket med en av de to advokatene som representerer Lee på Kypros.

- Ja, han er innlagt på sykehuset for noen dager. Akkurat nå går det fint med ham, men vi håper medisinene kommer på plass snarest mulig, sier advokat Soteris Argyrou til TV 2.

Bakgrunnen for sykehusinnleggelsen, skal være at ekstorpedoen har gått tom for medisiner han er avhengig av, og som ikke finnes på Kypros.

Ifølge TV 2 ble Lee også kjørt til sykehus mandag denne uken, kort tid etter at han ble pågrepet, fordi han skal ha følt seg i dårlig form. Da konkluderte helsepersonellet med at det ikke feilte ham noe.

Sammen med to andre nordmenn fra Østlandet ble han varetektsfengslet i seks dager torsdag.
Politiet på Kypros mener Lee og to menn fra Østlandet har fått betalt av barnefaren for å bortføre datteren fra hans kypriotiske ekskone.

Lee har selv påstått at han bare var i Kypros for å hente en bil. 

Espen Lee, het tidligere «Lie» til etternavn, men har ifølge sin egen nettside skiftet etternavn.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media