Eks-visepresidenten truet Trump. Presidentens svar: Du ville gått rett i bakken mens du griner

- Gale Joe Biden prøver å late som han er tøff. Faktum er at han er svak, både mentalt og fysisk, skriver Trump.

FYSISK: Joe Biden talte under et arrangement mot seksuell trakassering på universitetet i Miami da han kom med harde utfall mot Donald Trump. Den tidligere visepresidenten sa han ville tatt med Trump bak gymsalen og banket ham opp, hvis de hadde gått på videregående. Donald Trump svarte i dag på angrepet - på Twitter. Der skriver presidenten at han ville ha vunnet slåsskampen, mens Biden ville begynt å gråte. Video: CNN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Lista over ordkriger mellom USAs president Donald Trump og andre profiler på nettsamfunnet Twitter, begynner å bli lang. Tidligere har både Nord-Koreas Kim Jung-un, den amerikanske politikeren John McCain og utenriksminister Rex Tillerson, som fikk sparken av Trump på Twitter, fått gjennomgå - for å nevne noen.

Nå føyer også tidligere visepresident Joe Biden seg inn på lista, etter å ha gått til verbalt angrep på Trump under en tale.

- Jeg ble spurt om jeg hadde lyst til å delta i en debatt med denne gentlemannen (Trump journ.anm.), og jeg sa nei. Jeg sa at hvis vi hadde vært på videregående, så hadde jeg tatt ham med bak gymsalen og banket dritten ut av ham, sier Biden i talen.

Raskt ute med svar

Det skal særlig ha vært Trumps gamle, men etter hvert så berømte sitat om kvinner og «grab them by the pussy» som skal ha provosert den tidligere visepresidenten.

Reaksjonen på Bidens kommentarer, lot naturlig nok ikke vente på seg fra Trumps side. Presidenten la torsdag ut sin respons på Twitter. Og det legges som vanlig ikke mye imellom når Trump langer ut:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer