<strong>REDDET MANN:</strong> Aaron Tucker (32) mistet sitt første jobbintervju etter at han nylig ble løslatt fra fengsel. 32-åringen ble vitne til en stygg trafikkulykke og hoppet av bussen og hjalp den skadde sjåføren ut av den delvis brennende bilen.
REDDET MANN: Aaron Tucker (32) mistet sitt første jobbintervju etter at han nylig ble løslatt fra fengsel. 32-åringen ble vitne til en stygg trafikkulykke og hoppet av bussen og hjalp den skadde sjåføren ut av den delvis brennende bilen. Vis mer

Eksfangen Aaron var på vei til jobbintervju da han så ulykken: - Jeg så at det røyk fra bilen og løp ut

Eks-fange skulle på jobbintervju. Ble vitne til ulykke og hjalp skadd mann. Nå hylles han som en helt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Etter å ha sonet en fengselsstraff på nesten to år, skulle Aaron Tucker (32) onsdag denne uka på sitt første jobbintervju etter løslatelsen.

Men Aaron møtte aldri til intervjuet. Likevel hedres han nå på nettet som en helt.

Årsaken er hva 32-åringen gjorde på vei til intervjuet. Aaron satt på bussen, og i løpet av turen ble han vitne til en alvorlig trafikkulykke, ifølge ABC station WABC.

- Røyk fra bilen

Han hoppet av bussen uten å nøle, til tross for at bussjåføren sa at han ikke ville vente på ham.

- Jeg spurte sjåføren: «Skal du hjelpe til?» Han svarte «Nei, og om du forlater bussen nå, kommer jeg til å kjøre fra deg», hevder Aaron i et intervju med WABC.

- Jeg så at det røyk fra bilen, og bare løp ut, sier han videre.

Han satte seg ned foran passasjervinduet til bilen som hadde krasjet, og så at sjåføren var skadd, ifølge CBS News.

Sendt til sykehus

Sammen med arbeidere fra et lokalt bilverksted skal Aaron deretter ha klart å dra den skadde mannen ut av bilen. Mannen ble sendt til sykehus. Hans tilstand er fortsatt ukjent, ifølge ABC station WABC.

- Noen trengte at jeg hjalp dem, og da gjorde jeg det, sier 32-åringen.

At han ikke rakk fram til jobbintervjuet, betyr lite for ham, sier han videre.

- Om det samme skjer igjen, vil jeg handle på samme måte - for det er den rette tingen å gjøre, sier han.

- Overveldet

Etter at lokale medier fanget opp Aarons heltedåd, har det blitt opprettet en innsamlingsaksjon på hans vegne, via nettsida GoFundMe.

I går var det via nettsida samlet inn 23 000 dollar til ham, ifølge WABC.

Aaron forteller ABC News at han også har fått både klær og tilbud om hjelp til forberedelser til nye jobbintervjuer, og sier han er overveldet av støtten.

Og ikke nok med det:

ABC News melder at arbeidsgiveren fra intervjuet Aaron aldri rakk fram til da ulykken inntraff, nå har gitt 32-åringen en ny sjanse for å komme til intervju.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer