Eksilgruppe: - 32 sivile drept i USA-ledet bombing i Syria

Seks av de drepte skal ha vært barn.

SIVILE TAP: Røyk stiger mot himmelen etter at den USA-ledede koalisjonen i Syria bombet mål i byen Ayn al-Arab, også kjent som Kobani, tidligere denne måneden. Deler av byen kontrolleres av IS. Foto: Reuters/NTB scanpix
SIVILE TAP: Røyk stiger mot himmelen etter at den USA-ledede koalisjonen i Syria bombet mål i byen Ayn al-Arab, også kjent som Kobani, tidligere denne måneden. Deler av byen kontrolleres av IS. Foto: Reuters/NTB scanpixVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

32 sivile er drept i de USA-ledede bombeangrepene mot opprørere i Syria, ifølge en syrisk aktivistgruppe. Det opplyser Syrian Observatory for Human Rights, som har base i Storbritannia.

Selv om mange sivile har mistet livet, er det store flertallet av de drepte i angrepene IS-medlemmer, ifølge gruppen. Opprørsgruppen Den islamske staten (IS) skal ha mistet 464 medlemmer som følge av bombingen.

Nusrafronten, som er tilknyttet al-Qaida og ligger i konflikt med IS, skal ha mistet 57 av sine medlemmer i luftangrepene som har pågått i vel en måned. I tillegg til USA har flere arabiske land deltatt i militæroperasjonen.

Bombeangrepene har rammet mål i provinsene Aleppo, Deir al-Zor, Idlib, Raqqa og al-Hassakah, ifølge Syrian Observatory for Human Rights.
(NTB)