Ekskjæreste (26) tatt for drap på kvinne (23)

23-åring drept i egen bolig. Antatt gjerningsmann pågrepet en kilometer fra åstedet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Har du informasjon? Kontakt oss på telefon 24 00 00 00, epost 2400@dagbladet.no  eller sms/mms til 2400.

KRISTIANSAND/OSLO (Dagbladet.no): En 23 år gammel kvinne ble i 17.30-tida i kveld funnet død i en bolig i Skinnarsmoen i Songdalen kommune i Vest-Agder.

Store politistyrker har i kveld jaktet på en 26 år gammel mann som politiet mener har drept kvinnen. Han er nå pågrepet, og ble sent i kveld fraktet til politistasjonen i Kristiansand.

- Siktede ble påtruffet av en av politipatruljene omlag en kilometer fra åstedet. Etter det jeg forstår fant de ham gående langs en vei. Pågripelsen skjedde uten dramatikk, sier politiadvokat Arne Kjønstad ved Agder politidistrikt til Dagbladet.no. 26-åringen var drapsofferets ekskjæreste, får Dagbladet.no opplyst. Det ville politiet ikke bekrefte formelt i kveld.

- 26-åringen er siktet for legemsbeskadigelse med døden til følge. Jeg vil ikke gå inn på hvilken relasjon siktede har til offeret, opplyser Kjønstad.

 Ifølge Fædrelandsvennens nettutgave skal det ha vært en slåsskamp i huset. 23-åringen ble funnet inne i boligen, ifølge Fædrelandsvennen i stua.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer