BRUTALT DREPT: Connie Hernandez' antatte drapsmann møter nå i retten. Foto: Privat
BRUTALT DREPT: Connie Hernandez' antatte drapsmann møter nå i retten. Foto: PrivatVis mer

Ekskjæresten nekter for å ha drept Constansa (20)

Mann (22) tiltalt for å ha drept ekskjæresten med 150 knivstikk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den 22 år gamle mannen er tiltalt for å ha drept 20 år gamle Constansa Hernandez. Hun ble funnet drept i en leilighet i Kristiansand 9. januar i år.

Den drapstiltalte 22-åringen har i flere avhør sagt at han ikke husker noe fra selve drapshandlingen. Men han har i sine forklaringer konkludert med at det er han som må ha vært gjerningsmann, skriver Fædrelandsvennen.

Kristiansand tingrett har satt av tre dager til rettssaken som startet mandag. Aktor spilte mandag av et lydbåndopptak hvor kvinnen bestiller drosje for å dra hjem til seg selv etter en fest i en leilighet, melder TV 2. På festen var en rekke ungdommer samlet. Til slutt var det kun Hernandez og 22-åringen som var igjen i leiligheten. Kvinnen skal ha hatt telefonkontakt med flere personer før selve drapet og fortalt at noe var i ferd med å skje i leiligheten.

Mandag forklarte 22-åringen at han husker at han kranglet med ekskjæresten og at det neste han så var 20-åringen som lå død foran ham. Ifølge tiltalen ble Hernandez stukket minst 150 ganger med en 33 centimeter lang kokkekniv, skriver VG Nett. Et stort antall av knivstikkene ble trolig påført henne etter at døden inntrådte, ifølge tiltalen.

(NTB)