Eksklusiv klesbutikk i Oslo ranet i natt

Skal ha knust vindu for å komme seg inn i butikken. - Potensiale til å være snakk om høye verdier, men vi vet ikke hvor mye som er borte, sier politiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Politiet i Oslo melder på Twitter at det har blitt utført et grovt tyveri av en klesbutikk på Frogner i Oslo i natt.

- Vi fikk først melding fra et vitne om at en bil skal ha kjørt inn i butikken, men det var en misforståelse. En person skal muligens ha brukt et skilt til å knuse ruter og tatt med seg klær og vesker fra klesbutikken og deretter kjørt fra stedet i en varebil, sier Christian Krohn Engeseth, operasjonsleder i Oslo-politiet, til Dagbladet.

Politiet meldte i natt at de var på stedet, snakket med vitne som meldte fra og søkte etter den hvite varebilen.

Også et vekterselskap meldte fra om hendelsen, som politiet fikk melding om klokka 04.53 natt til tirsdag.

Designmerker

Klesbutikken som er ranet, fører designermerker som Prada, Dior, Burberry, Saint Laurent og Balenciaga.

Operasjonslederen sier at det er for tidlig å si noe om hvor stor verdier som har blitt tatt.

Politiet driver tirsdag morgen etterforskning av hendelsen. De har så langt ikke pågrepet noen og vet ikke hvem som står bak.

- Per nå har vi ingen i kikkerten, sier operasjonsleder Tor Grøttum til Dagbladet klokka åtte.

- Potensielt høye verdier

Han opplyser videre at de ikke lenger driver aktivt søk etter den hvite varebilen, men at de håper å finne den. Grøttum håper spor på stedet og mulig videoovervåkning kan hjelpe etterforskerne på vei.

- Vi vil nok få en oversikt i løpet av dagen over hva som er stjålet. Det er ganske eksklusive merker, så det blir fort store verdier. Det er potensiale til å være snakk om høye verdier, men vi vet ikke hvor mye som er borte, sier operasjonslederen.

Dagbladet følger saken.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer