Skytemassakren i Texas

Ekskona til massedrapsmannen: - Han hadde mange demoner og hat inni seg

Ekskona Tessa Brennaman (25) forteller om livet med massedrapsmannen Devin Patrick Kelley.

SORG: Venner og familie er i dyp sorg etter at 26 personer ble drept i en skytemassakre i Sutherland Springs i Texas. Foto: Scott Olson/Getty Images/AFP
SORG: Venner og familie er i dyp sorg etter at 26 personer ble drept i en skytemassakre i Sutherland Springs i Texas. Foto: Scott Olson/Getty Images/AFP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

NEW YORK (Dagbladet): Søndag 5. november under gudstjenesten gikk Devin Patrick Kelley til angrep på First Baptist Church i Sutherland Springs i Texas. 26 personer ble drept, 20 skadd. Nå forteller ekskona Tessa Brennaman (25) om hvordan hennes korte ekteskap med ham, var et liv i konstant frykt.

- Han hadde rett og slett mange demoner og hat inni seg, sier hun i et intervju med CBS News.

I 2013 sa Kelley seg skyldig i en militærdomstol for anklagene om at han hadde slått, sparket, forsøkt å kvele og dratt Tessaman etter håret. Han innrømmet også å ha påført sin daværende kones lille sønn brudd på hodeskallen. Kelley ble avskjediget fra luftforsvaret, fikk reduksjon i rang og satt fengslet i 12 måneder.

Drapstrusler

I intervjuet beskriver Brennaman Kelleys voldelige oppførsel. En gang reagerte han voldsomt da hun hadde fått en fartsbot.

- Han hadde et våpen i et hylster. Han tok ut våpenet og holdt det mot tinning min og sa: «Ønsker du å dø? Ønsker du å dø?», forteller ekskona.

Stadig flere detaljer begynner å komme ut om massedrapsmannen, som selv tok sitt eget liv under en biljakt etter skytemassakren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer