Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ekslusive detaljer om Berlusconis hemmelige «sexgrotte»

- Det var Secret Service som ba meg lage den.

FÅTT TAK I BILDENE: Det er fotografen Antonello Zappadu som har fått tak i de eksklusive bildene av Silvio Berlusconis hittil ukjente grotte. Hvor han har fått tak i bildene, vil han ikke røpe. Foto: Scanpix
FÅTT TAK I BILDENE: Det er fotografen Antonello Zappadu som har fått tak i de eksklusive bildene av Silvio Berlusconis hittil ukjente grotte. Hvor han har fått tak i bildene, vil han ikke røpe. Foto: Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Bilder av Silvio Berlusconis hittil ukjente «sexgrotte», Villa Certosa, har for første gang sett dagens lys. Fotografen ønsker imidlertidig ikke å røpe hvor han har fått bildene fra.

Grotten, hvor den tidligere italienske statsministeren angivelig skal ha hatt sex med eskortepiker under ville fester, er «som tatt ut av en James Bond-film», skriver The Telegraph.

Tunnel mot sjøveien Ifølge avisa, som har bildene av grotten, er undergrundsvillaen utstyrt med basseng og flere undergrundstuneller - som skal føre rett til sjøen.

Grotten skal ha blitt bygget i 2004, men har aldri før blitt sett av omverdenen, som kun har fått se bygget som omringer grotten.

- Det var Secret Service som ba meg få dette laget, etter at jeg hadde mottat 38 dødstrusler, sa Berlusconi den gang, ifølge avisa.

Private sexfester Og det er nettopp her - i den skjulte grotten  - at de ville festene med modeller og politikere skal ha funnet sted.

I 2010 hevdet blant annet en 27 år gammel kvinne at hun hadde blitt fraktet i privatjet for å være med på private sexfester hos Berlusconi.

Det er fotografen Antonello Zappadu som har tatt bildene. Han tok bilder av den tidligere statsministerens skandalefylte liv i sus og dus i Villa Certosa, men vil ifølge avisa ikke fortelle hvem som har gitt han grottebildene.

- Bygde en kunstig vulkan Både Storbrittanias tidligere statsminister Tony Blair og Russlands president Vladimir Putin skal ha vært med på festene - riktignok ikke i grotten - men i det luksuriøse bygget som omringer den.

«En gang bygde han en kunstig vulkan inne i villaen, for å underholde gjestene sine», skriver avisa.
 

FOTOGRAF: Det er fotografen Antonello Zappadu som har skaffet bildene av den hittil ukjente grotten hvor Berlusconis angivelige sexfester skal ha foregått. Han vil imidlertidig ikke røpe hvem som har tatt bildene. Foto: Scanpix
FOTOGRAF: Det er fotografen Antonello Zappadu som har skaffet bildene av den hittil ukjente grotten hvor Berlusconis angivelige sexfester skal ha foregått. Han vil imidlertidig ikke røpe hvem som har tatt bildene. Foto: Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media