Eksmannen siktet for knivdrapet

TROMSØ (Dagbladet): Politiet i Narvik tok i går ut siktelse mot en 56 år gammel mann for drapet på hans tidligere kone. Den 47 år gamle firebarnsmoren ble onsdag funnet stukket i hjel i sin leilighet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Vi vil allerede på mandag framstille mannen for varetektsfengsling. Vi har ennå ikke snakket med ham. Flere vitneavhør og åstedsbefaringer gjorde at vi likevel valgte å ta ut siktelse for forsettlig drap mot mannen. Mer enn det vil jeg ikke si ennå, sier politiinspektør Hugo Storø ved Narvik politi-stasjon.

Hardt skadd

Det var onsdag formiddag det tidligere paret ble funnet i kvinnens leilighet på Ankenesstrand, sju kilometer fra Narvik sentrum. Firebarnsmoren var allerede død da politiet kom til stedet. Eksmannen lå på gulvet med en kniv i brystet. Han ble umiddelbart fløyet til Regionsykehuset i Tromsø, hvor han ble operert. I går var tilstanden såpass stabil at han ble fraktet tilbake til Narvik sykehus, hvor han ennå er under overvåking. Han er imidlertid for svak til at politiet kan avhøre ham.

- Det blir ingen samtaler med mannen så lenge han ikke er i stand til å snakke skikkelig med oss. Men vi regner med at vi kan avhøre ham i løpet av helga. Det beror imidlertid på helsetilstanden hans, sier Storø.

Staff kritiserer

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer