Eksorsist skal jage spøkelse ut av do

Bibliotekar er lei av å bli skremt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Bibliotekar Gordon Jenns (61) er lei av å bli skremt på jobb og har tilkalt en eksorsist som skal løse problemet: Jenns er 100 prosent overbevist om at arbeidsplassens toalett er hjemsøkt av et spøkelse.

Jenns, som i 14 år har jobbet på biblioteket i Gravesend i Kent, forteller Bexley Times at spøkelset trekker ned i do når det tror alle har gått hjem for dagen.

- Det har hendt tre ganger i løpet av de elleve siste åra, og alltid rundt klokka sju om kvelden på fredager, forteller Jenns til avisa.

- Det er ganske skremmende. Første gang det skjedde, trodde jeg noen hadde brutt seg inn via bakdøra, så jeg gikk dit med noe tungt i hendene for å gi dem en varm velkomst, sier eksmarinesoldaten, som understreker at han verken er lettskremt eller har tendens til å hallusinere.

- Jeg er absolutt sikker på at toalettet trakk ned av seg selv. Døra var låst, og vannbeholderen holdt fortsatt på å fylles opp da jeg gikk inn, sier Jenns, som har en teori om hvorfor spøkelset er spesielt opptatt av doen.

- Jeg tenker stakkaren rett og slett er trengt.

Illustrasjonsfoto: LARS MYHREN HOLAND
Illustrasjonsfoto: LARS MYHREN HOLAND Vis mer