Eksorsist skal jage spøkelse ut av do

Bibliotekar er lei av å bli skremt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Bibliotekar Gordon Jenns (61) er lei av å bli skremt på jobb og har tilkalt en eksorsist som skal løse problemet: Jenns er 100 prosent overbevist om at arbeidsplassens toalett er hjemsøkt av et spøkelse.

Jenns, som i 14 år har jobbet på biblioteket i Gravesend i Kent, forteller Bexley Times at spøkelset trekker ned i do når det tror alle har gått hjem for dagen.

- Det har hendt tre ganger i løpet av de elleve siste åra, og alltid rundt klokka sju om kvelden på fredager, forteller Jenns til avisa.

- Det er ganske skremmende. Første gang det skjedde, trodde jeg noen hadde brutt seg inn via bakdøra, så jeg gikk dit med noe tungt i hendene for å gi dem en varm velkomst, sier eksmarinesoldaten, som understreker at han verken er lettskremt eller har tendens til å hallusinere.

- Jeg er absolutt sikker på at toalettet trakk ned av seg selv. Døra var låst, og vannbeholderen holdt fortsatt på å fylles opp da jeg gikk inn, sier Jenns, som har en teori om hvorfor spøkelset er spesielt opptatt av doen.

- Jeg tenker stakkaren rett og slett er trengt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer