Sylvi Listaugs metode «skaper konflikt»

Ekspertene forklarer hvorfor Sylvi Listhaug er enda mer populær

Tre ting som skiller Frps Sylvi Listhaug ut. 

IKKE KONFLIKTSKY: Integrerings- og innvandringsminister Sylvi Listhaug (Frp) mener det er riktig å være ærlig, selv om det skaper konflikt med samarbeidspartiene. Her fra et besøk til bydelen Grønland i Oslo i august, da hun møtte hun flere organisasjoner som jobber for å bedre lokalmiljøet. Foto: Tore Meek / NTB scanpix
IKKE KONFLIKTSKY: Integrerings- og innvandringsminister Sylvi Listhaug (Frp) mener det er riktig å være ærlig, selv om det skaper konflikt med samarbeidspartiene. Her fra et besøk til bydelen Grønland i Oslo i august, da hun møtte hun flere organisasjoner som jobber for å bedre lokalmiljøet. Foto: Tore Meek / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Sylvi Listhaugs strategi har to sider ved seg. Det gjør henne populær blant kjernevelgerne og de som er opptatt av innvandring. Men baksiden er at det skaper store samarbeidsproblemer for regjeringen, sier høyskolelektor Ketil Raknes ved Høyskolen i Kristiania.

Augustmålingen Ipsos har utført for Dagbladet viser at innvandrings- og integreringsminister Sylvi Listhaug (Frp) øker i popularitet.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer