Eksperter overrasket over politiets forklaring på skuddet i Stavanger

Politimester Hans Vik har forklart at skuddet i Stavanger ble avfyrt med våpenet nede i hylsteret. - Langt på vei umulig, mener flere våpenkyndige eksperter.

POLITIVÅPEN: Tjenestepistolen Heckler & Koch P30L er den samme for politi over hele landet, men reglene tillater ulike hylstre. Foto: Christian Roth Christensen
POLITIVÅPEN: Tjenestepistolen Heckler & Koch P30L er den samme for politi over hele landet, men reglene tillater ulike hylstre. Foto: Christian Roth Christensen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag kveld hoppet en voldsdømt mann over skranken på politistasjonen i Stavanger, angrep den uniformerte og bevæpnede tjenestemannen på jobb og dro av et skarpt skudd med politimannens pistol.

Det er første gang et slikt alvorlig angrep skjer mot en polititjenestemann siden den nye instruksen om daglig bevæpning av norsk politi ble innført i november i fjor.

Du kan nå betale med

LES PLUSS i 1 ÅR FOR 99 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.KJØP 12 MND, BETAL FOR 1

1 ÅR

99 kr

(Fornyes til 795,-/år)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer