Ekspertvitne støtter Per og Veronica

Europas fremste ekspert på vitne-psykologi mener Per og Veronica Orderuds forklaringer er troverdige. Han skal vitne for ekteparet under ankesaken som starter 14. januar.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TV 2 melder at Gisli Gudjonsson skal vitne for ekteparet i ankesaken. Trippeldrapssaken kommer opp til ny behandling den 14. januar i år. Både Per og Veronica Orderud ble dømt til 21 års fengsel for drapet på Per Orderuds foreldre og søster på Orderud gård.

Ifølge TV 2 skal Gudjonsson være Europas fremste ekspert på vitnepsykologi, og hans vitnemål skal ha vært avgjørende for at Birgitte Tengs fetter ble frikjent etter å ha tilstått drapet i avhør med politiet.

Gudjonsson skal ha vitnet i over 600 drapssaker, og har nå hatt samtaler med det drapsdømte ekteparet. Ifølge TV 2 mener han at både Per og Veronica Orderuds forklaringer i retten er troverdige, og at det ikke finnes bevis for at de begikk drapene.

<B>VITNE-PSYKOLOG: Gisli Gudjonsson skal vitne for Per og Veronica Orderud når ankesaken starter 14. januar i år.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer