Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Eksplosjon i klubblokale i Malmö

En kraftig eksplosjon rammet tirsdag kveld et klubblokale i Malmö i Sør-Sverige. Politiet mistenker at noen kastet eksplosiver inn i bygningen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Svensk politi ønsker ikke å si noe om hvilket klubblokale det dreier seg om.

Ifølge svenske Aftonbladets opplysninger ble en leder i MC-klubben Bandidos skutt på samme adresse i helgen, men politiet vil ikke bekrefte om det dreier seg om samme bygning.

- Vi undersøker selvfølgelig om det er en forbindelse med den hendelsen, sier informasjonsansvarlig ved politiet i Skåne, Stephan Söderholm til avisa.

Det var ikke personer i lokalet da eksplosjonen fant sted, og ingen er så langt pågrepet i saken.

Michael Carlzon i Malmöpolisen sier ifølge nyhetsbyrået TT at det ikke er noen kjent kobling mellom skyteepisoden i helgen og eksplosjonen tirsdag.

Ingen personer er heller pågrepet etter denne hendelsen, ifølge avisen Sydsvenskan.

Tidlig onsdag morgen arbeidet teknikere i lokalet for å prøve å finne ut hva som førte til eksplosjonen, melder nyhetsbyrået TT. Politiet fikk melding om en hendelsen i Västra Hindbyvägen klokken 23.12 tirsdag kveld etter meldinger fra vitner.
(NTB)


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling