Eksplosjon i valgkommisjon

Indoneserne teller igjen stemmer etter toalettbomben.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Valgkommisjonen i Indonesias hovedstad Jakarta fortsetter å telle stemmer etter at de mandag morgen ble evakuert etter en bombeeksplosjon.

- Skadene er små, så jeg tror bomben besto av små mengder eksplosiver. Den var som et lite fyrverkeri, sier politisjefen i Jakarta, Firman Gani.

Eksplosjonen mandag morgen skjedde samme dag som valgkommisjonen ventes å offentliggjøre resultatet fra presidentvalget tidligere denne måneden. Ifølge politisjefen i Jakarta fikk politiet en advarsel per telefon en halv time før eksplosjonen skjedde.

- Etter telefonoppringningen gjennomsøkte politiet bygningen og fant en bombe på toalettet, men den eksploderte før bombegruppen rakk fram, sier politisjef Gani.

Vinduer og dører på dametoalettet i første etasje ble ødelagt i eksplosjonen, men ingen ble såret. Politiet stengte av bygningen og evakuerte bygningen, men valgkommisjonen kunne fortsette arbeidet etter kort tid.

(NTB)

<B>FLEST STEMMER: Her synger Susilo Bambang Yudhoyono på et valgmøte i Jakarta i dag. Det er ventet at dagens offisielle resultat vil gi ham flest stemmer, men ikke rent flertall. Dermed blir det en ny omgang mellom ham og den sittende presidenten Megawati Sukarnoputri i september.