Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Eksplosjon utenfor Elkjøp på Notodden:
- Vi tror den var påsatt

Det har vært en eksplosjon i en stabel av elektriske returvarer utenfor Elkjøp på Notodden. Politiet mistenker at det er gjort med vilje.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet i Telemark ble varslet klokken 21 om hendelsen. Eksplosjonen og den påfølgende brannen fant sted i en stabel av returvarer fra Elkjøp.

- Brannvesenet, som holder til 100 meter unna Elkjøp, var raskt på plass og fikk kontroll på brannen, sier operasjonsleder Vidar Aaltvedt i Sør-Øst politidistrikt til NTB.

- Det er et stort farepotensial her. Det ligger et gasslager nær der eksplosjonen skjedde, dessuten ligger flyplassen rett i nærheten. Vi ser på dette som svært alvorlig og vi tror den var påsatt, sier Aaltvedt.

Politiet ber om tips fra publikum som kan ha sett noe i forkant av hendelsen. (NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling