Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Eksplosjon utenfor nasjonalforsamlingen i Hellas

Ingen skadd. Avis varslet like før.

SKJERPET SIKKERHET: Det var i kveld store sikkerhetstiltak rundt den greske nasjonalforsamlingen etter at en sprengladning ble utløst utenfor tidligere i dag. En avis ble varslet om hendelsen ti minutter før det skjedde, men ingen har foreløpig påtatt seg ansvaret for aksjonen. Foto: REUTERS/SCANPIX
SKJERPET SIKKERHET: Det var i kveld store sikkerhetstiltak rundt den greske nasjonalforsamlingen etter at en sprengladning ble utløst utenfor tidligere i dag. En avis ble varslet om hendelsen ti minutter før det skjedde, men ingen har foreløpig påtatt seg ansvaret for aksjonen. Foto: REUTERS/SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||En sprengladning gikk i lufta utenfor den greske nasjonalforsamlingen i sentrum av Aten i dag, men ingen ble såret i eksplosjonen.

Bomba var gjemt i ei søppelbøtte ved den ukjente soldats grav utenfor nasjonalforsamlingen.

Smellet fra eksplosjonen var så kraftig at man kunne høre det flere kilometer unna.

Politiet sier ei avis ble advart om eksplosjonen ti minutter i forkant, men ingen har tatt på seg ansvaret for angrepet.

(NTB)