Eksplosjon ved leilighetskompleks utenfor Stockholm - to pågrepet

- Sikker på at det var en bombe som ble sprengt.

EKSPLOSJON: Ifølge nødetatene på stedet var det en eksplosjon ved et leilighetskompleks utenfor Stockholm som satt i gang en storbrann natt til torsdag. Foto: Nadine Pettersson / Dagbladet
EKSPLOSJON: Ifølge nødetatene på stedet var det en eksplosjon ved et leilighetskompleks utenfor Stockholm som satt i gang en storbrann natt til torsdag. Foto: Nadine Pettersson / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SISTE: To personer pågrepet etter den eksplosjonsartede brannen i Stockholm, melder nyhetsbyrået TT.(Dagbladet): Like før klokka 02 natt til torsdag brøt det ut brann ved et boligkompleks i bydelen Vällingby i Stockholm. Ifølge nødetatene på stedet har det vært en eksplosjon, melder Expressen.

Ifølge avisa skal flere personer ha oppholdt seg i bygget da det eksploderte, men alle disse er nå evakuert. 

- Vi fikk flere meldinger fra folk som hadde hørt et høyt smell, og at det brenner i første etasje i en bygård med tre etasjer. Det er uoversiktlig på stedet, og vi prøver å finne ut hva som har skjedd, sier Nicklas Matsson, vakthavende ved Stockholm-politiet, til Expressen.Aftonbladet skriver at minst 23 personer ble evakuert. Ti personer skal være skadd og fem av disse har blitt fraktet til sykehus.

Ifølge det svenske nyhetsbyrået TT skal en person ha brukket et bein etter å ha hoppet ut av bygningen. Flere har også blitt behandlet av helsepersonell for røykskader. 

- Jeg hadde lagt meg for å sove, da jeg plutselig hørte verdens høyeste smell. Jeg var med en gang sikker på at det var en bombe som hadde blitt sprengt. Det kjentes ut som om hele bygget mitt svaiet, sier Nadine Pettersson (25) til Dagbladet.Hun bor noen hundre meter fra bygget som nå står i brann.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer