Eksplosjoner på flyplassen i Brussel

13 personer skal være drept.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Rundt klokka 08.00 i dag morges gikk det av minst to eksplosjoner på Zaventem flyplass i Brussel, Belgia.

Sky News skriver at det har vært to eksplosjoner på flyplassen. News Executive melder om tre eksplosjoner.SISTE: Meldinger om eksplosjoner også på t-banen i Brussel. Minst 30 personer skal være drept på metroen, ifølge det belgiske nyhetsbyrået RTVB. Flere drept 13 personer er bekreftet døde etter eksplosjonene på Brussel lufthavn, ifølge kringkasteren RTBF. Tallet på skadde er steget til 35.NTB skriver at det ble avfyrt skudd og ropt på arabisk før de to eksplosjonene rammet flyplassen i Brussel, ifølge det belgiske nyhetsbyrået Belga.

Ifølge den belgiske allmenkringkasteren VRT skal det ha vært et selvmordsangrep. Belgiske medier melder at det er funnet tre ubrukte selvmordsbelter på flyplassen i Brussel. - Et angrep En regjeringskilde i Belgia sier at eksplosjonene på hovedflyplassen Zaventem i Brussel er et angrep, ifølge kringkasteren VRT. - Tankegangen er at dette er en form for terrorangrep, men dette er ikke bekreftet av noen myndigheter her på flyplassen, sier Sky News journalist Alex Rossi ifølge Reuters.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer