Eksplosjoner på industriområde i Bergen

Ber folk holde seg unna området.

EKSPLOSJONER: Torsdag ettermidag har det vært flere eksplosjoner i et industriområde på Toppe i Åsane. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
EKSPLOSJONER: Torsdag ettermidag har det vært flere eksplosjoner i et industriområde på Toppe i Åsane. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Politiet har fått melding om flere eksplosjoner på et industriområde på Toppe i Åsane. De skriver at det foreløpig er ukjent hva som har skjedd.

Det er opprettet sikkerhetssone på 300 meter rundt stedet.

- 16.12 fikk vi meldingen inn til oss. Det er foreløpig ikke avklart hva som har skjedd der ute, og ikke meldt om personskade så langt, men vi har ikke oversikt ennå, sier operasjonsleder Arve Samsonsen i Vest politidistrikt til Dagbladet.

- Det er sperret av en sikkerhetssone på 300 meter, og det pågår nå arbeid, hvor brannvesenet kjøler ned noen gassflasker med acetylen som befinner seg der, sier Samsonsen.

Det er et industriområde, med noen boliger i nærheten. Politiet er usikre på hvor stor eksplosjonsfaren er.

- Vi har foreløpig ikke oversikt over hva som befinner seg i området, så det er derfor vi har opprettet sikkerhetssonen, sier han.

Han opplyser at det er mye røyk på stedet, og at politiet nå jobber med å få oversikt over situasjonen.

Brannvesenet opplyser at brannen er under kontroll, men oppfordrer fortsatt folk til å holde vinduer og dører lukket da det er store mengder svart røyk på området.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer