Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Eksplosjonsartet brann - bygård evakuert

Flammene sto rett ut på fortau på Majorstua.

 EKSPLOSIVT:  Flammene slo rett ut på fortauet i travleste ettermiddagstrafikken rett ved Majorstukrysset i 14.30-tiden i ettermiddag. MMS-FOTO: BORGAR ELIASSEN.
EKSPLOSIVT: Flammene slo rett ut på fortauet i travleste ettermiddagstrafikken rett ved Majorstukrysset i 14.30-tiden i ettermiddag. MMS-FOTO: BORGAR ELIASSEN. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet):  Et stort antall beboere og forretningsdrivende ble evakuert fra Sørkedalsveien 5 og naboeienedommer på Majorstua i Oslo etter en eksplosiv brann i butikken Neverland i bygårdens 1. etasje i ettermiddag. Butikken hadde ennå ikke åpnet etter å ha vært under oppussing den siste tiden.

Flammene sto ut av vinduet og rett ut mot fortauet i et av Oslos travleste ferdselsområder en fredag ettermiddag.

- Sørkedalsveien er fortsatt sperret for trafikk i området. Beboere i Sørkedalsveien 5A kan ikke dra hjem til leilighetene
 sine før brannvesenet er ferdig på stedet. Ellers er ingen personer skadd, opplyser operasjonsleder Britt Børve i Oslo politidistrilt til Dagbladet ved 15.30-tiden.

I alt sju brannbiler er på stedet, brannen ble meldt like før klokka 14.30.

Kontroll - Brannen er under kontroll, og vi er i ferd med å trappe ned på åstedet, opplyser vaktkommandør Bjørn Jensen i Oslo brann- og redningsetat til Dagbladet ved 15.15-tiden.

Han har ikke fått melding om at noen er skadd eller savnet i brannen.

Stengt butikk Det var ingen personer inne i butikklokalet.

- Vi har fått kontakt med eieren av butikken. Vi skal snakke nærmere med han siden, sier operasjonsleder Britt Børve.

Styreleder Tarald  Høy i sameiet i Sørkedalsveien 5A, som rommer 40 leiligheter i tillegg til forretningslokaler, avkrefter medieoppslag tidligere i dag om at det er fyrverkeributikk der det brant.

- Mange lurer på hva som ble opppbevart i lokalet slik dette skjedde, men meg bekjent har det aldri vært fyrverkeriutsalg her, sier Høy til Dagbladet.


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling