Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Eksplosjonsfaren over i Asker

En skarpskytter skjøt hull på gassflaska, og ved 16.30-tida var eksplosjonsfaren over.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||Et byggefelt på Hvalstad i Asker ble torsdag ettermiddag evakuert etter at det tok til å brenne i en flaske med acetylengass. En skarpskytter skjøt hull på flaska, og ved 16.30-tida var eksplosjonsfaren over.


Politiet fikk melding om brannen i 15-tida torsdag ettermiddag.


Meldingen gikk ut på at det hadde tatt fyr i en flaske med gassen acetylen. Ifølge Budstikka sin nettutgave oppsto lekkasjen i slangen til acetylenflaska.


Det ligger boliger rundt 200 meter fra det aktuelle området, men politiet og brannvesenet besluttet å ikke evakuere dem. Om lag 50 bygningsarbeidere på plassen ble imidlertid evakuert.


- Gassen er veldig brennbar og skarpskyttere fra Oslo politidistrikt ble tilkalt for å skyte hull på gassbeholderen for å få en kontrollert tømming av denne. Det ble klokken 16.25 skutt tre hull i beholderen og eksplosjonsfaren er over, melder Asker og Bærums politidistrikt. (NTB)

 

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling