Ekstrem forundring

Klart vi skal lage kjerringhelvete. Igjen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

EI LITA JENTE MED

hjertesminke i kinnene og prinsesseblikk var med da vi moret oss med filmen «Shrek 2» søndag formiddag. Herr og fru Shrek er et make par som på ingen måte tilfredsstiller de skjønnhetskrav små og store jenter møter på jobben eller balletten. Etter mange viderverdigheter bys paret med stor indre skjønnhet og spesielt ytre en unik anledning til ekstrem forvandling. Kirurgene har forkledd seg i glitter og byttet ut kniv med tryllestav. Sjefen for Drømmefabrikken har egen rating i sikte, og gjør alt i sin makt for å forføre prinsessen og publikum i retning Drømmeprinsen.

NOEN MÅ LAGE

kjerringhelvete, smeller artist Ingrid Bjørnov i vrede over tv-programmene «Ekstrem forvandling» og «Svanen». Det er klart vi skal lage kjerringhelvete! Det bør buldre så vanvittig at hver eneste mann med et snev av indre skjønnhet vil rope jippi. For det er deres døtre vi snakker om. Disse jentene fortjener at noen bygger opp sjøltilliten deres istedenfor å skjære den av bit for bit i beste sendetid. Det er deres sønner som skal få jenter med tæl å tilbringe livet sammen med. Et godt skritt på veien er å la jenter lage moroa istedenfor å være underholdning i seg sjøl. Slik for eksempel Mari Grydeland og Gunhild Dahlberg gjør i programmet «Et dukkehjem» på statskanalen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer