Ekstremt glatt på Østlandet

Ulykker på rekke og rad i snøværet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Sjekk været på Dagbladet.no/vaer

• Sjekk veimeldinger på Dagbladet.no/vei

(Dagbladet.no): Et stort antall biler har krasjet eller trengt assistanse etter utforkjøring på grunn av det ekstremt glatte føret over store deler av Østlandet. Så vel redningstjenestene som politiet og helsepersonellet har hatt hendene fulle.

Med tanke på at fredag er utfartsdag, med stor trafikkbelastning på veiene, er det med andre ord all grunn til å være årvåken og aktsom hvis du skal ut og kjøre i dag.

Ulykkesstrøm

I Buskerud og Vestfold har det vært en strøm av ulykkesmeldinger: Ifølge DT.no ble en kvinne fraktet til sykehus etter å ha kjørt av veien og inn i en lyktestolpe ved Buskerud Storsenter i 09.40-tida; bare tre timer seinere, på samme sted, måtte enda en kvinne til sykehus etter at en 70-årig mann kjørte inn i tre biler som sto stille.

Like etterpå havnet en bil på taket i Sande; føreren ble fraktet til sykehus med lettere skader, og bare fem minutter seinere skjedde det samme mellom Klokkarstua og Kana i Hurum, men uten personskade denne gangen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.