Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Ektemann (41) møtte opp i Bergen fengsel og sa han hadde tatt livet av seksbarnsmor (38)

Pågrepet og siktet for forsettlig drap.

FUNNET DØD: Politiet har siktet en mann for drap, etter at en 38 år gammel seksbarnsmor ble funnet død i Askøy i Hordaland. Foto: Marit Hommedal / NTB Scanpix
FUNNET DØD: Politiet har siktet en mann for drap, etter at en 38 år gammel seksbarnsmor ble funnet død i Askøy i Hordaland. Foto: Marit Hommedal / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En somalsk mann med norsk statsborgerskap har møtt opp i Bergen fengsel med det politiet kaller en «trist beskjed», ifølge Askøy-lensmann Helge Stave.

- En mann møtte opp på fengselet i Bergen og fortalte at han hadde tatt livet av sin kone. Han fortalte hvor det skulle ha skjedd. På en adresse fant politiet en kvinne som viste seg å være død, sier lensmannen. 

Sammen med seksjonslederen for etterforskning i Askøy, holdt han klokka 17 en pressekonferanse på Askøy lensmannskontor i Hordaland, etter at meldingen om at en kvinne var funnet død på Follese på Askøy, onsdag formiddag.  

Mannen er pågrepet og siktet for forsettlig drap.

- Både siktede og avdøde er norske statsborgere er av somalsk opprinnelse. Sammen har de seks barn i alderen ett til 18 år, sier lensmannen.

- Mannen reiste til fengselet og tok kontakt med betjeningen i fengselet. Jeg kan ikke si noe om drapsvåpenet, sier lensmannen og ber om forståelse for at de er tidlig i etterforskningsfasen. 

Mistenkte er 41 år og seksbarnsmoren var 38 år. 

Ekteparets barn er varslet om drapet på sin mor, og de blir alle tatt hånd om av politiet, ifølge lensmannen. 

Politiet i Hordaland vil ikke kommentere om mannen har vært i kontakt med politiet tidligere. 

- Han har erkjent forholdet. Åstedet er sperret for å skjerme berørte barn, sa operasjonsleder Jan Steimler i Hordaland politidistrikt til Bergens Tidende tidligere i dag. 

Dagbladet kommer med mer. 

SPERRET AV: Adressen er sperret av, og politiet har tatt hånd om ekteparets seks barn. Foto: Foto: Marit Hommedal / NTB Scanpix
SPERRET AV: Adressen er sperret av, og politiet har tatt hånd om ekteparets seks barn. Foto: Foto: Marit Hommedal / NTB Scanpix Vis mer