Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ektemann mistenkt for knivstikking

En 55 år gammel kvinne er alvorlig skadd etter at ektemannen skal ha knivstukket henne på en kafe. De to lå i separasjonsforhandlinger.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet fikk melding om knivstikkingen inne på Magasinet varehus i 13-tiden tirsdag.

- Vi pågrep ektemannen på stedet, etter at vitner hadde grepet inn og varslet oss, sier vaktsjef Olav Myrvold i Drammen politidistrikt til NTB.

Kvinnen ble stukket i halsregionen, og er fraktet til Buskerud sentralsykehus. Tilstanden hennes er alvorlig, får NTB opplyst ved sykehuset.

Politiet vet foreløpig ikke hva som utløste episoden, men er i gang med avhør av flere vitner som oppholdt seg ved kafeen på Magasinet hvor episoden skjedde.

- Paret er i inne i en separasjonsfase og dette kan ha noe med saken å gjøre. Mannen er selv oppbrakt over det som er skjedd, sier Myrvold.

Området er avsperret for tekniske undersøkelser. Mannen, som er i midten av 50-årene, vil bli avhørt i løpet av kvelden.

Dette er den andre alvorlige knivstikkingen i Drammensområdet. Lørdag ble en mann i 20-åra knivstukket på et kjøpesenter i Krokstadelva.

(NTB)

Hele Norges coronakart